Bilglass | Glass og Ramme AS
 

Glass og Ramme AS


Ogndalsveien 115
7716 Steinkjer

Tlf.: 74166026
Faks: 74166027

E-post: svein@glass-ramme.no

Glass og Ramme AS
Vi utfører alt innen bilglass fra utskifting til reperasjoner.

bilglass.jpgFrontruter:
Vi leverer og monterer frontruter til alle bilmodeller. Og i alle varianter fra klare til to-fargede ruter. Frontrutene i dag kommer i mange varasjoner med regnsensor, antenne, elektrisk oppvarmet osv. Vi kan levere og montere alle alternativer.

Sideruter:
Vi leverer og monterer sideruter til alle bilmodeller, og i alle varianter.

Montering av sideruter m/utskjæring i karroseriet:
Hvis du har en varebil eller lignende hvor du kunne tenkt deg å montere glass istedenfor å ha tett karroseri, så skjærer vi ut åpning i karroseriet og monterer inn glass. Enten ved innliming eller med gummilister.

Steinsprut reperasjoner:
Har frontruten fått en steinsprut kan det godt være at vi kan reparerer den, og ikke nødvendigvis skifte den. Om den kan repareres eller om den må skiftes avhenger litt av størrelsen og plasseringen av skaden. Dette kan vi gi svar på når vi besiktiger bilen. Steinsprutskader dekkes av ditt forsikringsselskap hvis du har glass-forsikring, med 0,- i egenandel.

Front- og sideruter til traktorer og anleggsmaskiner:
Skjæres etter maler og monteres i alle type maskiner med laminert eller herdet glass.

Sotingsfolie til side- og bakruter:
Vi monterer også folie til side og bakrutere. Folien er særdeles sterk og ripes ikke lett. Denne blir montert på rutene med et veldig godt resultat. Folien er av typen 3M Panter, og fåes i flere forskjellige toningsgrader.

Vindusviskere:
Vi har vinduspussere til de fleste biltyper på lager og de kan vi montere etter at den nye ruten er på plass. Det lønner seg alltid å montere nye viskere når ny rute monteres slik at riping av den nye ruten unngåes.
Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter
23.09.2019