Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

innramming2.jpgInnramming kan være så mangt. Noen kjøper en ferdig ramme i furu til 60 kroner, klipper gjerne litt i fotografiet av barnebarnet for å få det til å passe i rammen som er litt for liten, limer alt fast til rammen med maskeringstape bak slik at fotografiet buler litt vekk fra glasset inne i rammen, for så å henge det på veggen.
Flere og flere synes heldigvis at det er på sin plass å bruke noen kroner ekstra på å sette et personlig preg på det som skal rammes inn.

Vi rammer inn alt du måtte ønske av fotoer, malerier, plakater, broderier, speil osv. Stort utvalg av rammelister og tilbehør. Glass etter ønske.

Innramming av malerier:

Med tilhørende strekking på blindramme. Vi produserer også blindrammen for deg.

Passpatout:
Stort utvalg av passpatout kartonger i mange fargevarianter. Vi kan også levere ovale og flere andre fasonger skåret ut i passpatouen.

Boks innramming:
Innramming med flere typer list som skaper en dybdevirkning i bildet.

Innramming av speil:
Vi lager speil etter dine mål, med eller uten fasett. Du kan plukke ut den rammen du ønsker og vi monterer det sammen for deg.

    

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn